Globalna Satelitska Distribucija Televiziskog Programa

Misli globalno! Pridružite se timu The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks za sva rešenja Vaše potrebe emitovanja satelitske televizije!

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks vodeći su u globalnoj satelitskoj distribuciji:

  • pružanje najnaprednijih digitalnih platformi i usluga dostupnih 24/7/365,

  • koristeći najnoviju najsavremeniju tehnologiju i

  • podržan timom iskusnih, posvećenih, pouzdanih profesionalaca.

Preko 300 velikih međunarodnih kompanija, organizacija i vlada širom sveta nastavlja da bira The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks za naš inovativni, ekonomičan pristup ključnim rešenjima u globalnoj industriji satelitskog emitovanja. Od multimedijalnog emitovanja do neprekidne distribucije sadržaja do distribucije društvenih medija, proširujemo punu pokrivenost teleport uslugom na svih sedam kontinenata.

Na osnovu Vaših poslovnih prioriteta, ciljeva i potreba, naše opsežne konsultantske usluge pomažu Vam u formulisanju ciljeva i pripremi strateških planova kako bi se osigurao rast Vašeg poslovanja u svetu koji se stalno menja.

Koristeći najnoviju tehnologiju,The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vas dovesti u eter, da obučite svoj tim za korišćenje naših platformi, usredsrediti se na stvaranje prihoda, snabdevanje i ugovornu inženjersku podršku i pružanje praćenja različitih tema i interesovanja i što je najvažnije, brendu The eXclusive Global Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su ukazali poverenje vlada i globalne institucije na nacionalnom i lokalnom nivou.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks omogućuju prilagođenu isporuku televizije globalnoj publici, uključujući sledeće:

 

Satelitske usluge, satelitska distribucija, uplink usluge, downlink usluge, turnaround usluge, flyaway usluge, SNG usluge, usluge teleporta, usluge reprodukcije i striming koji se  isporučuje na glavnim digitalnim platformama i distribuciju širom sveta.

Proizvodnja

Kreativna produkcija u najsavremenijim objektima obuhvata čitav spektar mogućnosti medija od radio i TV programa do dokumentarnih filmova i video zapisa, sa našim iskusnim i profesionalnim produkcijskim osobljem, uključujući operatore kamera, zvučne inženjere, direktore za osvetljenje, izviđače lokacije i menadžeri, producenti i direktori u HD, digitalnom i analognom obliku. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je tu zbog Vas.

Sadržaji

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ulažu u opremu koja nije podložna kvarovima, kao i čvorove koji nisu podložni zastoju, sa stručnjacima koji će upravljati sistemom u slučaju ekstremnih vremenskih ili drugih nepredviđenih okolnosti. Ovo pomaže u ublažavanju i upravljanju rizikom vredne opreme, pored poboljšanja sigurnosti celog sistema.

Playout Usluge

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks optimizira sadržaj i njegovu potrebu tako da ga brzo i ekonomično premeštaju na bilo koji uređaj i geografsko područje koje možete zatražiti, bez obzira na veličinu i format podataka. Dopustite nam da oživimo Vaše ideje za emitovanje.

Encription Usluge

Šifrovanje može biti ugrađeno u svaki prijemnik ili na osnovu pametne kartice, osiguravajući da sadržaj ide samo tamo gde je to dozvoljeno i omogućava Vam slanje ili blokiranje signala prijemnicima.

Kašnjenje prenosa

Emitovanje istovremeno kroz više vremenskih zona sa širokim spektrom mrežnih rešenja za aplikacije za prenos podataka, glasa, video i audio zapisa.

Sakupljanje Satelitskih Vesti

Naše OB jedinice su SNG opremljene da idu bilo gde i osiguravaju uživo praćenje bilo kojeg događaja, primenjujući satelite KA, Ku i C-band za prenos podataka; analogne i digitalne mogućnosti (MPEG-2 DVB 4: 2: 0 i 4: 2: 2); optimalne kontrole nadgledanja; opciona rešenja za reprodukciju u više formata i sisteme kamera koji su u stanju pripravnosti i iskusni profesionalci, spremni za emitovanje u kratkom roku.

3D i HDTV Prenos

HDTV je sutrašnji globalni standard koji se danas koristi za prenos HDTV signala, bilo da je stisnut, u realnom vremenu ili za prenos datoteka, isporučuje se u MPEG2 & MPEG4 HD kompresiji, omogućavajući prenos signala najvišeg kvaliteta. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su na čelu 3D proizvodnje i usluga prenosa televizije.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved