Turnkey Kljuc u Ruke Media Usluge

Obratite pažnju na detalje

Kada se gledaju ključna rešenja za Vaše potrebe medija, emiteri su već upoznati sa uslugama satelitskog emitovanja. Mnogi koriste ove usluge da bi ispunili svoje potrebe i očekivanja za emitovanje, veze i još mnogo toga. Medijske usluge "ključ u ruke" obično uključuju audio i video podatke i digitalne medijske usluge dizajnirane da učine Vaš život i poslovanje jednostavnijim. Mnoge multimedijske usluge "ključ u ruke" nude, međutim, mnogo više od osnova.

 

Vrhunski međunarodni satelitski servisi za emitovanje poput The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude ogromnu vrednost i stručnost za Vaše potrebe emitovanja. Od svog početka pre oko 10 godina, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks proširile su globalno prisustvo na svih sedam kontinenata, na gotovo svakom zamislivom tržištu, nudeći napredne digitalne platforme koje sadrže stabilnost, prilagođene usluge i mnogo više.

 

Na tržištu medija, usluge satelitskog emitovanja moraju ostati u vrhunskoj tehnologiji kao i pružiti korisničku podršku dizajniranu da pomognu klijentu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude ovo i još mnogo toga,  kompletan paket usluga dizajniran da zadovolji vaše potrebe medija i emitovanja ispred tehnologije na globalnom tržištu koje se stalno menja. Kada su Vam potrebne usluge u rasponu od savetovanja za emitovanje, veza, prelaska i teleportinga, uvijek je najbolje ići u korak sa vremenom sa najboljima. Vreme je često od suštinske važnosti u emitovanju, a kvalitet uvek zavisi  od suštine. Nije važno koliko su Vaši koncepti ili namere bile ako je Vaš krajnji proizvod loše proizveden. Potreban vam je pouzdan i efikasan partner za “ključ u ruke”.

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vašoj medijskoj produkciji pružiti ekipe svetske klase za Vaše radio, video ili televizijske potrebe. Svaka proizvodna pozicija - od operatora kamera do proizvodnih pomoćnika najvišeg kalibra - dostupna je putem The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks. Pored toga, naše interne usluge uključuju presnimavanje, trodimenzionalnu animaciju, post-produkcijske sadržaje i usluge, kao i najsavremenije sadržaje za emitovanje. Tu smo da Vam pomognemo na svakom koraku, od pred-produkcije do prenosa, kako bi osigurali da Vaš projekat bude spektakularan.

Emitovanje može biti težak posao. Usluge kašnjenja satelita važne su za one emitere koji žele da sinhronizuju i upravljaju svojim sadržajem kroz različite vremenske zone. Kompanija za satelitske medije koja može da Vam pomogne da obezbedi da Vaše programiranje pogodi vazdušne talase tokom pravog vremena ili drugih kritičnih tačaka u vremenu, zaista je prednost. Ako se suočite sa poslednjim događajem vesti ili drugim vremenski osetljivim sadržajem, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu takođe da Vam pomognu, jer nudimo fleksibilna rešenja koja mogu udovoljiti gotovo svim zahtevima, bilo da su HD prenosi za otkrivanje vesti ili rezervne kopije satelitskih veza.

Osiguranje da su Vaši podaci, audio i video feed-ovi bezbedni i poslati samo onim primaocima kojima su namenjeni je prioritet. Tehnološka sposobnost da blokira prenos postaje sve važniji aspekt potreba satelitskih medija. Budite sigurni da je Vaš signal bezbedan i prilagođen Vašim potrebama, bilo da je pomoću enkripcije ugrađene u prijemnik ili na drugi način.


Sa željama potrošača za HDTV i 3-D prenosima, traženje rešenja za satelitske medije za ove funkcije je mudra poslovna odluka. Više korisnika traži ove funkcije, a uključivanje 3-D ili HDTV-a (ili oba) u Vaše emisije ili prenose mogu učiniti uspešnim Vaše poslovanje i budite sigurni da tražite usluge “ključ u ruke” koje ne samo da lako podržavaju Vaše potrebe, već su i stručnjaci u tim uslugama. Ne želite biti posljednji u Vašem području koji će Vam pružiti željene karakteristike.


Iako na tržištu može biti mnogo kompanija koje pokušavaju da se izbore za Vaše potrebe emitovanja medija, uvek je potrebno marljivo istraživanje kako bi se obezbedila najbolja usluga, prilagođena podrška i zaista angažovano učešće kompanije sa kojom odlučite da sarađujete - od koncepta kroz gotov proizvod. Korišćenjem organizacije širokog spektra i dobro uspostavljene organizacije, poput The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Vam omogućavamo da se bavite jednom od najboljih i najsavremenijih kompanija na polju provajdera satelitskog emitovanja "ključ u ruke". Bez obzira na Vašu lokaciju ili posebne potrebe The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks osiguravaju najbolji mogući gotov proizvod i usluge isporuke širom sveta. Ugled Vaše kompanije zavisi od izbora Vašeg profesionalnog prenosa medija.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved