Satelitski Internet

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks kao vodeći povajder VSAT širokopojasnih mreža, teži da klijentima pružiti brz, efikasan i pouzdan način povezivanja na internet za kuće ili kompanije. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks imaju širokopojasnu uslugu koja se isporučuje putem satelita, a to znači da brzo možete prenositi i preuzimati datoteke, filmove i muziku. Takođe Vam omogućava da lako strimujete video zapise, delite fotografije, uživate u chatovima sa web kamera, igrate video igre i druge složene zadatke na mreži mnogo puta brže od ostalih vrsta internetskih veza. Satelitski internet idealno je rešenje za ljude koji nemaju infrastrukturu za DSL, kablovske ili optičke veze. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks zapravo pružaju bolju sliku od optičkih vlakana. Prijavljivanje za širokopojasnu vezu putem satelita znači da se čak i pojedinci i kompanije na udaljenim lokacijama mogu povezati brzinom munje. Oni koji imaju posebne potrebe poput onih u vojsci, koji rade na udaljenim lokacijama s vladom, UN-om, nevladinim organizacijama, stanicom GAS-a i nerazvijenim zemljama, svi mogu koristiti ovu uslugu za sjajnu internetsku vezu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks imaju globalnu pokrivenost, tako da se webu širom sveta može pristupiti u bilo kojem trenutku i bilo kada. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude pokrivenost na više regija. Bez obzira na to koliko je velika ili mala Vaša kompanija, može se uspostaviti više veza bez ugrožavanja brzine i efikasnosti. Satelitska usluga Vam povećava brzinu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks garantuju propusnu širinu za svakog kupca do 2 Mbps up i 5 Mbps down. Veća širina pojasa je neprocenjiva, posebno za kompanije kojima će trebati telekonferencije i sastanci na daljinu. Takođe je olakšano istraživanje svih vrsta.

Telekomunikacija postaje lakša jer je povezanost sa radnicima u gradu ili širom sveta jednostavna. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks proširuju raspon širokopojasnih veza na više mesta nego ikada ranije, a The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks teže da i dalje zadovoljavaju dinamične potrebe onih kojima pružamo  usluge. Budući da The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks imaju podršku i održavanje koji su našim klijentima dostupni u svako doba dana, mogu Vam pružiti osećaj sigurnosti koji zavise od njihove internet veze za važne poslovne i lične transakcije. Kompanija sa ponosom nudi kupcima izbor nekoliko SCPC (Single Channel per Carrier) satelitskih komunikacijskih usluga. SCPC se odnosi na upotrebu jednog signala na određenom opsegu i frekvenciji, a on pomaže korisnicima da putem mrežnih aplikacijama i aplikacijama za glasovno slanje poruka koriste naše usluge. Naša napredna tehnologija i prioritet u korisničkoj službi omogućuju nam da značajno nadmašimo prethodne satelitske sisteme za ličnu, komercijalnu i državnu upotrebu. Potražnja za širokopojasnim satelitom raste svaki mesec. Sve više ljudi otkriva pogodnost i prednosti povezivanja sa internetom na tako velikim brzinama. Ukažite svoje poverenje The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks koji će Vam pomoći da u stvarnom vremenu budete povezani sa bilo kojim delom sveta. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su u toku sa sve većom potrebom za multimedijalnu širinu. Usluga se obično isporučuje i povezuje u roku od nekoliko dana, a naknada za aktiviranje uključena je u mesečnu naknadu. Dobićete pomoć na svakom koraku kako biste prilagodili usluge koje su Vam potrebne za Vaš dom ili poslovni prostor.

Yachting internet povezivanje putem satelita

Bez obzira da li se sa svojim kartama za navigaciju krećete prema severnom Atlantiku, plutajući azurno plavim vodama Kariba ili plovite Sredozemnim morem, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pružaju najpouzdanije, efikasnije i isplativija rešenja za nautičare koji trebaju ostati povezani. Koristeći VSAT (vrlo mali otvor blende) tehnologiju, pomorci dobijaju najveću pokrivenost i pouzdanost na moru. Zahvaljujući velikim zonama pokrivanja, impresivnim mogućnostima, sposobnošću i fleksibilnim opcijam ugovora od 4, 6 ili 12 meseci omogućuje Vam da odaberete savršeno VSAT rešenje za jahte. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude Vam pomorske širokopojasne usluge širom sveta.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved