Ograničena ponuda za HotBird i druge Evropske i Američke Satelite!

Updated: Dec 26, 2019


Drago nam je što možemo da objavimo uzbudljive vesti da imamo ograničenu ponudu sa posebnom cenom HotBird-a i drugih evropskih i američkih satelita. Ova ponuda je sada dostupna u vašoj regiji, a mi ćemo Vam ponuditi vrlo konkurentnu sniženu cenu koja je mnogo bolja od drugih kompanija na tržištu danas.


Naša kompanija je vodeći komercijalni satelitski distributer u zemlji, a naše tehnologije nadmašuju najbolje. Pružamo sveobuhvatan, visoko stručan spektar usluga, pokrivajući bezbroj tehnoloških mogućnosti boljih kvaliteta u poređenju sa konkurentima u zemlji i prevazilazimo transport signala preko satelita.


Kao provajder i konsultant za satelitska rešenja, takođe nudimo i prodaju visoke tehnologije za jednog od najvećih svetskih prodavača satelita. Naše ponude uključuju TV kanale i radio stanice visokog kvaliteta koji su pristupačni za sve ili deo njihovih potreba za reprodukcijom i prenosom.


Naš angažman sa klijentima zasnovan je na doslednim i neprekidnim uslugama koje se isporučuju kroz nekoliko faza redukcije, a variraju od napajanja do krajnjih nizova prenosa.


Molimo Vas da lako pratite prepisku sa nama o bilo kojim našim satelitskim antenama. Imajte na umu da se takođe koncentrišemo na pružanje najboljih usluga za Vašu udobnost i naših proizvoda na tržištu koji su trenutno u trendu. U slučaju da Vam je potrebna dodatna usluga ili želite promeniti postojeću uslugu, obratite se našem prodajnom timu.


Sve naše osoblje oprezno je izabrano, ne samo po nivou obrazovanja, već i o tome kako spajaju iskustvo i pristupaju najboljima našim klijentima. Naš tehnički tim je uvek voljan da pomogne našim klijentima u postavljanju satelitskih antena i ako imate bilo kakvih problema sa satelitima, ne oklevajte da nas kontaktirate za pomoć.


U slučaju da Vaš satelit nije naveden u našoj kolekciji, kontaktirajte nas sa Vašim pitanjima i rado ćemo proveriti kako da uvrstimo Vaš poziv i u što kraćem roku rešimo problem na obostrano zadovoljstvo. Za potpuno uslužnu satelitsku vizualizaciju obratite nam se i raspitajte se o brojnim satelitskim rešenjima na ovoj ograničenoj kampanji.


Poslednje ali ne i najmanje bitno; cenimo Vaše vreme koje ste izdvojili za čitanje ovog blog-a na našoj ograničenoj ponudi sa konkurentnim cenama naše najnovije kampanje koja se fokusirala na HotBird i druge evropske i američke satelite.


Javite nam šta mislite i osetite.


Slobodno podelite svoje stavove sa nama o ovoj ponudi. Ali požurite, ova ponuda neće dugo trajati. Pogledajte naš neverovatan asortiman i već danas ćemo Vam pružiti najdraži satelitski prijemnik.


Hvala na vremenu.

 

© 1999 - 2020, All Rights Reserved
The eXclusive Group Operated by Reliable Solution Services

Resavska 12, 11000 Belgrade, Republic of Serbia
Registration number: 21462942  l  Tax: 111326782


Proudly created by The eXclusive Media
​​

Australia: +61284881010
Belgium: +3228810200
Brazil: +552138128588
Russia: +74999184333

Serbia: +381114132020

Switzerland: +41435507722

United States: +18885300874