Nova kancelarija u prestonici Nikozije na Kipru!The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services planira da preseli svoju glavnu kancelariju u prestonicu Nikozije na Kipar, a ostale kancelarije će, međutim, raditi iz svojih gradova. Da bismo ostali usredsređeni i na vrhu u najkonkurentnijoj komunikacijskoj industriji, neumorno radimo na tome da osiguramo 100% pouzdanost u našim neusporedivim uslugama brzog pristupa internetu. Radimo na tome da osiguramo na licu mesta proizvodnju na visokom nivou i bezbednosnu zaštitu sa timom The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services visokog standarda. Premeštanje naše glavne kancelarije na Nikosiju je usklađivanje našeg poslovanja sa ciljem da se postigne celokupna organizacije kao jedan tim, zasnovan na našim visoko cenjenim osnovnim vrednostima, odnosno posvećenosti, kompetentnosti i inovativnosti. Kao globalni medijski tim, zamišljeni smo da ponudimo emitovanje prenosa i budemo najbolji za svetsku publiku.


Jedini način za napredovanje sa ovim izazovnim i neprestano promenljivim svetom je sortiranje The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services. Na čelu našeg tima su savesni i talentovani mladi profesionalci sa naprednim znanjem iz svojih oblasti. Naš uspeh zavisi od njih, ne samo tehničkih inženjera, već i celog tima u konsaltingu, prodaji, marketingu i odnosima sa javnošću. Iz tog razloga i cenimo činjenicu da je njihov nastup naš uspeh. The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services žele da pruže tu snagu različitosti i obuhvate duh timskog rada u celosti sa jedinom svrhom da ponude najbolje usluge svojim globalnim kupcima. The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services žele da deo našeg tima odgovornog za naš rast da Vam približe kako da razumete Vaše potrebe kao našeg veoma cenjenog klijenta i nesmetano se trude da omoguće najbržu, najpouzdaniju i sigurniju komunikaciju i sadržaj u svakoj oblasti na svim kontinenata.


Bez obzira da li se nalazite u Aziji, Africi, Americi, Evropi ili bilo kom drugom delu sveta, i na to koliko ste udaljeni, The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services već je razvila najpouzdanije i najpovoljnije rešenje komunikaciju za Vas. Ponosni smo što imamo kapacitet, kompetenciju i posvećenost u pružanju vrhunskih satelitskih komunikacionih rešenja koja zadovoljavaju Vaše različite potrebe, nudeći Vam najkonkurentniju prednost u svim aspektima Vašeg poslovanja širom sveta. Tim koji stoji iza The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services je posvećen tome da Vam pomogne da izgradite okosnicu najsavremenijim pouzdanim mrežnim kanalom i obezbedi da Vaša poslovna nastojanja dođu do mesta izvan fizičkih granica.


The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services podstiče poboljšanje na bogatstvu grupe ljudi koji potiču iz različitih ličnih i profesionalnih pozadina mešovitih ličnosti i različitih kultura. Ako se poveže deo ove grupe u neutralni grad poput Nikozije, videće se da će The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services usvojiti definitivno globalno predstavljanje, što će se videti po tome da kompanija raste izvan svojih granica. Različite kulture koje će predstavljati različite kulture naših klijenata iz celog sveta radiće pod jednim krovom sa predstavništvima u drugim kancelarijama širom sveta. Ako cenite da imate najbolji tim koji u potpunosti razume Vaše potrebe radeći za Vas, ne ustručavajte se da nazovete The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services. Bićete predstavljeni na više načina nego što možete da zamislite. Vaše potrebe su pod rukama sposobnih profesionalaca koji u potpunosti razumeju prirodu Vaših potreba.


Bez obzira na Vaš zahtev ili da li se nalazite u teško pristupačnim oblastima, The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services ponosna je na pružanje najpovoljnijih, garantovanih, brzih i pouzdanih usluga satelitskog interneta koje zadovoljavaju sve potrebe klijenta kroz najmoćnije satelite i prijemne antene širom sveta. Naša tajna je u tome da imamo veoma kompetentan tim koji deluje po svestranosti kombinacije zemaljskog i satelitskog emitovanja nudeći pouzdane, sigurne i brze prenose na različitim platformama širom sveta.

 

© 1999 - 2020, All Rights Reserved
The eXclusive Group Operated by Reliable Solution Services

Resavska 12, 11000 Belgrade, Republic of Serbia
Registration number: 21462942  l  Tax: 111326782


Proudly created by The eXclusive Media
​​

Australia: +61284881010
Belgium: +3228810200
Brazil: +552138128588
Russia: +74999184333

Serbia: +381114132020

Switzerland: +41435507722

United States: +18885300874