Internet u Avionu

Dugo godina putnici u avionima nisu mogli komunicirati sa onima na kopnu zbog zabrane mobilnih uređaja i nedostatka internetske veze koja bi se mogla koristiti jednako efikasno kao na terenu. Ali, plima se sada okreće i svakodnevno se stvara bolja i kvalitetnija internet tehnologija.

Jedan od najnovijih oblika tehnologije koji omogućava putnicima avio-kompanija da se tokom leta povezuju na Wi-Fi, dolazi sa satelita. Sateliti su naročito korisni kada avion leti nad okeanom, a vezu sa stanicom na zemlji nemoguće je ostvariti.

Satelitske internetske veze funkcionišu korištenjem frekvencijskih opsega L, C, Ka ili Ku, koji koriste poseban satelit kao most za povezivanje sa stanicom na zemlji. To omogućava efikasniju vezu nego ikad ranije, a sada putnici imaju pristup svim svojim mrežnim aktivnostima tokom trajanja leta.

Sve to znači drastičnu promenu ponašanja na mreži tokom letova, posebno onih u kojima će putnici provesti nekoliko sati u vazduhu; i dok mnogi putnici trenutno koriste plan podataka za svoj telefon za odgovaranje na e-poštu i izvršavanje samo najvažnijih zadataka, dostupnost pouzdane Wi-Fi veze sada će im omogućiti da ažuriraju svoj status na prodajnim mestima, na društvenim mrežama, strimuju video zapise i još mnogo toga na taj način na koji The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pristupa aktivnostima tokom leta i drugim oblicima zabave.

Budući da je to još uvek tehnologija koja se tek razvija, proći će neko vreme dok Wi-Fi veza bude dostupna u svim avionima ili to usvoje sve avio-kompanije ; i upravo je to naš cilj-pružiti internetsku podršku svakom avionu, omogućujući putnicima da pronađu nove načine za nastavak svojih svakodnevnih aktivnosti kao da nikada nisu napustili zemlju, što bi označilo početak nove budućnosti u telekomunikacijama.

Šta nudimo?

Budući da The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks koriste najsavremeniju tehnologiju VSAT, avio-kompanije i sve vrste aviona imaju vrhunsku pokrivenost i pouzdanost dok su u vazduhu, bez obzira na to da li lete preko kopna ili oceana. Zahvaljujući našoj širokoj zoni širenja i pokrivanja, zajedno sa najvećom mogućnošću propusnog opsega možemo Vam ponuditi fleksibilnost koja će udovoljiti svim Vašim zahtevima kada tražite savršeno VSAT rešenje za Vaš avion.

Nudimo bežične Wi-Fi usluge širom sveta kako bismo Vam osigurali najpouzdaniju vezu, sa različitim planovima koji kreću od mesečnih tarifa, za plaćanje u režimu prelaska. Naša mreža se oslanja na široku lepezu satelita kako bi se omogućila najbrža isporuka jakog i pouzdanog signala, korišćenjem geostacionarnih satelita koji rade i u frekvencijskim opsezima C i Ku.

Naše usluge su prilagođene da omoguće sve potrebe i zahteve naših kupaca u letu. To znači da ništa ne prepuštamo slučaju i stvorili smo svetska partnerstva kako bi kvalitetna veza uvek bila optimalna i pouzdana. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks imaju čitav tim stručnjaka koji su Vam spremni pružiti prava rešenja i najnoviju tehnologiju kada ste u vazduhu.

Budućnost je sada!

Sada je vreme za pravi korak ka budućnosti telekomunikacija. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Vam mogu ponuditi najvišu kvalitetnu i pouzdanost veze, u skladu sa međunarodnim standardima. Dodajte vrednost usluzi svoje avio-kompanije pružajući svojim putnicima brzu vezu koja će im omogućiti da održavaju svoju poslovnu ili rekreacijsku komunikaciju putem našeg satelitskog internet servisa.

Nazovite naš tim stručnjaka, saznajte koje su najbolje opcije za Vas i odaberite najprikladniji plan za vaše specifične potrebe. Budući da su The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ušle u budućnost komunikacija, istu budućnost donosimo i danas za Vas.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved