Intelsat 37E Satelit na 18.0° Zapadno

Intelsat 37e je širokopojasni infrastrukturni satelit koji se nalazi na orbitalnoj lokaciji od 18 ° W. Intelsat 37e zamenjuje Intelsat 901 koji nije u funkciji nakon isteka svog vremenskog okvira. Svemirski brod je proizveo Boeing Hughes (SAD) za satelitskog operatera i vlasnika Intelsat-a. Intelsat 37e predstavljen je 29. septembra 2017. godine i težio je više od 6.438 kilograma. Mesto lansiranja bilo je u svemirskom luci Karakou u Francuskoj Gvajani (French Guyana). Satelitski lanser bila je raketa Ariane 5 ECA. Očekuje se da će satelit raditi više od 15 godina.

Intelsat 37e je visoko napredni satelit i inženjerski podvig za satelitske programere. Satelit ima najnapredniju propusnost od svih Intelsat satelita podržanih jednom od najnovijih digitalnih opterećenja. Vrhunski dizajn osigurava međusobno povezivanje band-ova, a nadogradnja snage i pokrivanja je fleksibilna.

Visoka propusna moć rezultat je funkcije podele energije koja je dizajnirana za dodjeljivanje snage između transpondera (C, Ka i Ku-band) koji su kategorisani u fiksne, oblikovane i fleksibilne zrake za projekcije snopa. Aranžman oprema satelit sa mogućnošću da se zadovolji potražnja za različitim tržištima prema njihovim potrebama: brzina širokopojasne mreže moge biti veće od 45 Gbita / s propusne širine.

Satelit se koristi u mobilnim mrežama, vladinim operacijama, kompanijama VSAT i bežičnim backhaul-om. Ove usluge su ključne za sektore poput bankarskog sektora - prenošenje bankovnih podataka udaljenim bankomatima, pružanje telekomunikacijskih usluga poput Vodafone-a, vladinih obavještajnih agencija itd. Pokrivenost Intelsat 37e pokriva četiri kontinenta Evropu, Južnu Ameriku, Severnu Ameriku, Karibe i Afriku. Intelsat 37e zamenjuje Intelsat 901 koji je isključen nakon isteka vremenskog okvira.

Utecaj Intelsat 37E na pružanje usluga The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

Povezivanje regija

Satelitska pokrivenost obuhvata mnoga područja koja zauzima više od 60% svetske populacije. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks će biti u središtu globalizacije za industriju, vladine i lične napore. Pri tome ćemo se pridržavati svojih obveza da pružimo svojim klijentima platformu koja će raditi na njihovoj viziji i ostvarenju njihovih ciljeva.

Proširenje naših usluga

Intelsat 37e će nam pružiti mogućnost da proširimo našu bazu usluga na neka tržišta u nastajanju, poput Afrike i nekih delova Južne Amerike. Pokrivenost satelita Afrike, Amerike i Evrope biće od presudnog značaja za naše multinacionalne klijente sa ambicijama globalizacije. Neka tržišta u Africi poput Kenije, Južne Afrike i Angole sve više postaju unosna tržišta za svu robu i usluge a mi  svojim klijentima želimo najbolje.

Intelsat 37e jedna je od najboljih kreacija Intelsat Epic mreže do sada. Proizvođač Boeing-a satelita se može pohvaliti jednim od najbržih na svietu i ima jednu od najboljih tehnologija u pružanju međusobne povezanosti visoke rezolucije.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved