Intelsat 11 Satelit na 43,1° Zapadno

Intelsat 11 je GeoStar 2-linijski satelit smešten na orbitalnoj lokaciji 43,1 ° W (zapadna dužina). Orbital Sciences stvorio je satelit za Američki i Luksemburški Intelsat License LLC iz Tysonsa u Virginiji koji upravlja satelitima izgrađenim za telekomunikacije. Intelsat 11 lansiran je u orbitu koristeći Evropsku raketu Ariane 5 GS, koja se inače naziva satelitskim vozilom/autobusom iz Francuske Gvajanske svemirske luke Karou na lansiranoj bateriji ELA 3.

Superiornost satelita Intelsat 11

Intelsat je eliptični geostacionarni satelit jer je njegov perigej (tačka na putanji Meseca u kojoj je on najbliže Zemlji) na maloj nadmorskoj visini: Zemljište je najprikladnije za radio, TV i širokopojasno emitovanje. Ima frekvenciju downlink veze od 3700-4200MHz, prikladnu za visokokvalitetni TV sadržaj i radijsku povezanost sa udaljenim i čak gusto naseljenim mestima. Značajno je da telekomunikacioni satelit Intelsat 11 ima trideset i četiri transpondera među kojima je 16 C i 18 Ku-band transpondera. Uz to, satelit pokriva regije kontinentalne Amerike i Evrope, sa izuzetkom polarnih zona Kanade, cele Velike Britanije, Irskog ostrva, Grenlanda, Skandinavije, Rusije i Islanda.

Naše iskustvo u pružanju telekomunikacijskih usluga

Posljednjih 15 godina, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude izvrsne satelitske telekomunikacijske usluge. Sarađujemo sa vodećim svetskim medijskim kućama i drugim klijentima u područjima kao što su; usluge uplink and downlink veze za radio i TV kanale koji emituju, teleportuju, satelitsko prikupljanje vesti, pružanje usluga reprodukcije, kašnjenje prenosa i pružanje i upravljanje servisima za šifrovanje.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude najbolje satelite za usavršavanje usluga emitovanja naših klijenata na kojoj god lokaciji bili. Neki od naših satelita su; Hotbird 13B 13C & 13C, Galaxy 19, Express AM44W, Nilesat 201, Eutelsat 7 West A, Telsat 11N, Astra 1L i mnogi drugi. Ovi sateliti omogućavaju nam usavršavanje u produkciji muzičkih video zapisa, reklama, vizuelni zapisi i filmova koji se obično prikazuju na stranicama TV stanica, radija i društvenih medija.

Sa našim partnerstvom i uslugama, striming sadržaja je jednostavan, predvidiv i pouzdan.

Satelit Intelsat 11 će nam omogućiti da ispunimo svoja obećanja o pružanju besprekornih telekomunikacijskih usluga emitovanja za naše klijente na sledeći način; Intelsat opslužuje naše klijente koji su koristili PAS 3R satelit koji je pušten iz upotrebe 2011. godine, a koji se koristio širom kontinenta Severna Amerika, Karibi i Južna Amerika. Satelit Intelsat 11 ima životnu misiju od 15 godina.

Poboljšanje pružanja usluga

Satelit Intelsat 11 omogućuje The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks rešenje za prenos na širokopojasno emitovanje koji mogu da prime 16 Ku-band i 18 C-band. Rezultat toga je da će visokokvalitetni podaci glasa, radija i televizije biti primljeni baš kao što su i poslani. Stoga možemo bolje služiti Americi i Evropi te povezati i pokriti čak i guste džungle Amazona, udaljene regije Anda, dubine Velikog Kanjona i Švajcarske Alpe.

Zaključak

Satelit Intelsat 11 učvrstiće neosporno vodstvo The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks u pružanju telekomunikacijskih usluga širom sveta. Stotine naših klijenata imaće priliku da poboljšaju svoje poslovne profile u pružanju kvalitetne zabave i informacija svojoj publici. Uz to, sa Intelsat-om će zatamnjivanje podataka biti prošlost, jer će širina pojasa biti neupadljiva.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved