Satelit Galaxy 19 na 97° Zapadno

Potrebe telekomunikacija 21. veka

Galaxy 19 se nalazi na orbitalnoj lokaciji 97.0 ° W, (zapadna dužina), a njegov satelitski autobus (Vozilo) bio je ES-1300. Pokrenule su ga SAD, a upravljao Intelsat. To je primjer geostacionarnog satelita većinom za televizijsko i radio emitiranje.

Galaxy 19 je tipični satelit od 24 C i Ku-band transponderima i pokriva Severnu Ameriku, gde služi  Sjedinjene Države, Kanadu, Meksiko i Karibe. Satelit je lansiran 24. septembra 2008. na zapadnoj hemisferi.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks, Vašim gledaocima, slušaocima i širokopojasnim korisnicima garantujemo besprekorne usluge koje su stalno podržane sa najboljim timom profesionalaca. Sadržaj prenosimo putem najboljih satelita. Brojni kanali se prenose putem Galaksija 19 na 97,0 ° W kako bi pouzdano došli do široke publike u regijama Severne Amerike.

Galaxy 19 ima dizajnerski vek od 15 godina, a lansiran je kako bi zamenio Galaxy 25, kome se bližilo kraj životnog veka; klijenti Galaxy 25 prebačeni su na Galaxy 19. Galaxy 19 ima višak prijemnika od 4 za 2 i uključuje 3700,5 MHz (H) i 4199,5 MHz (V).

Dostava sa pravom širokopojasnom mrežom

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks postavljaju Vaše prenose na pravu širokopojasnu mrežu bilo da su u pitanju podaci, glas, TV ili radio. Postavljali smo neke frekvencije na Ku i C-širokopojasnoj mreži da bismo održali visoki kvalitet na kraju prijema.

Prenos na raznim band-ovima i satelitima pomažu nam da dostavimo najudaljeniji i nepristupačniji signal na svetu sa sigurnošću. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks koriste Galaxy 19 na 97,0 ° W kako bi postigli i ispunili svoj cilj u pristupu najvećim signalima.

Grubi podaci zahtevaju specifikacije kojima su potrebni dobro opremljeni sateliti da bi došli do ciljnih odredišta. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks efikasno obradjuju takvu količinu podataka sa različitih stanica i obezbeđuju pouzdane i sigurne prenose.

Galaxy 19 na 97.0 ° W ima flotu širokopojasne mreže poput Ku-band i C-band-ova. Ovaj satelit ima Ku-band transpondere velike snage kako bi se osigurao širi prenos podataka i video aplikacija.

Satelit nove generacije

Rivalitet u tehnologiji i potreba da se dosegne najšira publika postavljaju novi tempo u sektoru komunikacija. Pouzdanost, efikasnost i smanjenje režijskih troškova i dalje je najveći pokretač koji se razvija u tehnologiji za rešavanje ovih zadataka.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je vodeći igrač i oduzima dah nad pronalascima i inovacija sa kojima izlaze na tržište. Isporučujemo najbolju i najnoviju tehnologiju. Neke od najnovijih tehnologija koriste se u frekvencijskom prenosu na Galaxy 19 na 97.0 ° W.

Opstrukcija prenosa podataka je verovatno velika zbog takve veličine naše korisničke baze i raznolikosti njihovih potreba. Imamo najbolju tehničku opremu koja olakšava rad naših tehnokrata(naučnika) i još uvek održavamo najviši kvalitet.

Satelit Galaxy 19 na 97.0 ° W nudi dodatno nadgledanje automatskog satelitskog gostovanja i daljinsko nadgledanje antena radi poboljšanja pouzdanosti. Pouzdani signali za klijente na satelitu Galaxy 19 na 97.0 ° W omogućavaju jednostavan prenos glasa i podataka svuda u Severnoj Americi, što nas čini najprikladnijima u telekomunikacijskim rešenjima. Omogućujemo Vam da brzo, pouzdano i efikasno implementirate od početka do kraja upravljanje uslugama.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks dopiru do publike u Severnoj Americi putem satelita Galaxy 19. Satelit takođe omogućava internet povezivanje putem širokopojasne povezanosti. To omogućava ljudima u udaljenim područjima da lako pristupe povezivanju sa internetom.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved