Express AM6 Satelit na 53,0° Istočno

Orbitalna lokacija satelita Express AM6 je 53 °, (istočna dužina). Američki Makar Technologies i ruski ISS Reshetnev proizveli su satelit 2014. godine. Satelit je trenutno u vlasništvu Ruske državna kompanija za satelitsku komunikaciju(Russian State Company for Satellite Communications-RSCS) sa sedištem u Moskvi, Rusija. Express AM6 53 ° lansiran je u orbitu pomoću ruske rakete Proton M koju je proizveo Kruničev. Satelitsko lansiranje u orbitu dogodilo se 21. oktobra 2014. godine sa kosmodroma Baikonur(Baikonur Cosmodrome) u Kazakhstanu. Satelit je tada težio 3358 kilograma.

Express AM6 53 °- Pojedinosti

Satelit je proizveden kako bi zamenio sada uništeni Exspress AM22. Satelit je imao ukupno 24 transpondera i bio je na orbitalnoj lokaciji 80 ° istočno. Satelit je uglavnom bio neefikasan zbog svog ograničenog kapaciteta da se nosi sa potrebom za brzinama modernog sveta. Služio je Evropi, Aziji, Bliskom Istoku i Veliki deo Rusije.

Satelit Express AM6 53 ° je geostacionarni satelit, gde se perigej nalazi na nadmorskoj visini od 35,799 kilometara - srednja zemaljska orbita. Satelit je napravljen za radio, TV i širokopojasno emitovanje. Satelitski transponderi su 40 Ku-band, 30 C-band, 2 L-band i 12 Ka-band, 12,1 kW korisne snage. Pored ove karakteristike, satelit ima jedanaest antena za četiri transpondera. Express AM6 ima rok trajanja od 15 godina od datuma lansiranja.

Satelit Express AM6 53 ° služi centralnoj Evropi i Bliskom Istoku, sve do planina Urala. Satelitski transponderi sa 72 frekvencije čine ga superiornim i dominantnim. Stoga, satelit može da podržava ultra brzi širokopojasni internet, radio i digitalnu TV emisiju, mobilnu i satelitsku telekomunikaciju, kao i generičke video konferencije.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks - Posvećenost u pružanju usluga

Prošli smo put sa maloprodajnom telekomunikacijskom industrijom i videli kako su potrebe sektora sve dinamičnije. Svetu su potrebne najbolje usluge u telekomunikacijama na područjima kao što su; Visoka preciznost pružanja digitalnih TV usluga, telekonferencija i video konferencija, novinarstvo, izveštavanje, povezivanje mesta i najvažnije pružanje internacionalnih širokopojasnih ultra-brzih mreža kako bi se zadovoljile potrebe pregleda savremenog doba.

Da bismo osigurali da naše usluge dopiru u sve krajeve sveta, pružamo satelitske usluge koje pokrivaju veći deo zemlje. To je razlog zašto smo uveli satelit Express AM6 za opsluživanje regiona centralne Evrope i Rusije. Novim satelitom ćemo preseliti srednju Evropu i Bliski Istok u središte svetske telekomunikacije pružanjem globalnih telekomunikacijskih veza.

 

 Satelit Express AM6 53 ° će da nam omogući da telekomunikacijskim firmama pružimo vrhunske usluge teleportinga, downlink usluga, uplink usluga i video konferencija.

 

Provajderima telekomunikacionih usluga u Centralnoj Evropi i na Bliskom Istoku biće omogućeno da dobiju kvalitetne usluge sa vrhunskim mogućnostima Uplink i Downlink usluga, usluge reprodukcije, internet širokopojasne usluge i video konferencije.

Rezime

Satelit Express AM6 53 ° će pozicirati The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks kao vrhunskog provajdera telekomunikacionih usluga u ovim regijama.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved