Satelit Eutelsat 9B na 9.0° Istočno

Eutelstat 9B je satelit za premium doprinose koji ima rastuće okruženje FTA u Evropi, Severnoj Africi i Bliskom Istoku. Proizveo ga je Airbus Defense and Space, a lansiran je 29. januara 2016. On je značajno proširio i diverzifikovao resurse putem Globalne mreže na 9 stepeni istočne lokacije i doneo četvrti visoki rast video tržišta širom Evrope. Povećava resurse za 12 dodatnih transpondencija stvarajući kapacitet za širenje kroz pet otisaka, a ponovo korištena frekvencija značajno povećava ukupnu širinu opsega. Eutelstat 9B je satelit visokog kapaciteta zasnovan na Eurostar E3000 platformi.

Satelit Eutelstat 9B u potpunosti se napaja i pruža TV usluge širom Evrope, Severne Afrike i Bliskog Istoka. Zamenio je Eutelstat 9A za emitovanje više od 350 kanala, pri čemu je 100 kanala u visokoj rezoluciji. Ovi kanali emituju kablovske DTH i DDT domove. Eutelstat 9B je Ku-Band velikog kapaciteta čiji se ulazak u službu povećao na 50 fizičkih transpondencija. Pored toga, on se bavi tržištem emitovanja koji su visokog rasta pružajući veliku pokrivenost u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj i Ukrajini.

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je glavni provajder koji nudi usluge Eutelsat 9B po veoma pristupačnim i konkurentnim cenama. Tokom godina izgradili smo svoje ime nudeći izuzetne satelitske usluge koje utiču na naše korisničko iskustvo. U bilo koje vreme kada ugovorite uslugu sa The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks, dobijate kvalitetnu uslugu za svoj novac i doslednost.


The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks preko Eutelsat 9B ima mogućnost širokog pokrića. Pružamo usluge preko 50 miliona domova i imali smo veoma dobre rezultate tokom godina. Beams na ovom satelitu su uvek aktivni tokom dana. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks osigurava da naši klijenti dobijaju premium satelite tokom cele godine. Sateliti Eutelsat oduvek su imali dobre rezultate tokom ranih osamdesetih, a Eutelsat 9B spada u grupu tih satelita.


The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su ključni igrač u pružanju satelitskih usluga našim klijentima. Mi smo kompanija koja nudi kompletne usluge. Naš posvećeni tim stručnjaka je uvek spreman da ponudi savete i reši sve moguće probleme. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks tim uvek ide u korak sa aktuelnim promenama u tehnologiji i možete biti sigurni da su usluge koje ćemo Vam ponuditi najbolje na svetu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je uspeo ostati ispred konkurencije jer cenimo sve naše kupce i prema nama je klijent uvek u pravu.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved