Eutelsat 7A Satelit na 7.0° Istočno

Kombinirajući frekvencije Ku i Ka-band, dvopojasni satelit Eutelsat 7A garantuje direktnu povezanost između evropskog i afričkog kontinenta. Strateški smešten na 7 ° istočno, Eutelsat 7A direktno opslužuje tri posebne regije, uključujući Bliski Istok, Afriku i Evropu. Donoseći posebno vitalne aplikacije u Afriku, satelit pruža učenje na daljinu, pristup internetu, telemedicinu i još mnogo toga.

 

Svrha

Lansiran 16. marta 2004. u Baikonur Cosmodrome, u Kazahstanu, satelit Eutelsat 7A imao je težinu lansiranja od 4.300 kilograma, a kasnije je pao na 2.000 kg tokom orbite. Pomoću rakete Proton M, satelit je poslat u svemir opremljen sa 58 Ku-band i Ka-band transponderima. Njegov stalni orbitalni položaj je proizveden od strane Astriuma, 7 ° istočno. Stvoren da služi na nekoliko specifičnih tržišta, satelit pruža razne usluge na Bliskom Istoku, Evropi i Africi, uključujući profesionalna rešenja za emitovanje, širokopojasne aplikacije, pristup internetu i emitovanje direktno na dom (DTH).

Lokacija

Eutelsat 7A, prepoznatljiv po svom rasponu emitovanja, profitirao je od značajnog rasta u Turskoj i na Bliskom istoku. Sa preko 8 miliona domova i rastom, satelit pruža direktan pristup milionima širih četvrti stanovništva koje govore farsi. Sa direktnim pristupom nedovoljno postignutim tržištima, satelit na 7 ° istočne strane odličan je način da ponudite komunikacijska rešenja kupcima željnim dodatne raznolikosti.

Smešten u ključnom orbitalnom položaju za posebne kanale i regionalne kanale, Eutelsat 7A je udaljen samo 6 ° od EMEA-inog premium okruženja HOTBIRD na 13 ° istočno. Za emitere, kombinovani prijem sa 13 ° istočno pruža pristup jednom od najživljih i najbržih video tržišta na svetu. Sposoban za prijem više od 1200 TV kanala iz kombinovane snage satelita na 13 ° i 7 ° istočne strane, publika u ovom regionu sveta je raznolika i željna poboljšanja zabave i komunikacijskih mogućnosti.

Za domove koji su već opremljeni pristupom satelitu na 13 ° istočne strane, za pristup 7 ° istočno nisu potrebni dodatni kablovi ili hardverska podešavanja. Sve što je potrebno za pristup kombinovanim mogućnostima od 13 ° istoka i 7 ° istoka je niskobudžetna antena sa dvostrukim napajanjem. Eutelsat 7A Vam nudi neiskorišteni potencijal.

Satelitska distribucija

Pomoću emitera, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks blisko sarađuje sa svakim klijentom kako bi osmislio strateški plan za efikasno isporučivanje sadržaja na različita tržišta. Koristeći ustaljene satelite, na raspolaganju su različite pouzdane usluge i mogućnosti. Bilo da su kratkoročni ili dugoročni ciljevi, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks će Vam pomoći da ispunite potrebe Vašeg poslovanja i budućih tržišta.

Pružene usluge

Uz veliku prisutnost u svetu telekomunikacija, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pruža razne usluge. Naporno radimo na tome da svaka kompanija dobije inovativnu i pouzdanu satelitsku tehnologiju. Poznati po svojim komunikacijskim rešenjima, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nudi usluge šifrovanja, TV emitovanje putem satelita, radio emisije putem satelita, usluge downlink veze, uplink veze, teleport usluge itd. Kombinujući naprednu tehnologiju sa kreativnim uvidom, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks sarađuje sa Vama kako bi našli zajedničko rešenje za poslovanje.

 

Pružajući različite usluge, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks koristi Eutelsat 7A za sve veći broj populacija, satelit pruža razne vitalne usluge. Dostupan za dodatne mogućnosti, satelit je izvrsna opcija za televizijske stanice koje žele proširiti ili poboljšati domet svog poslovanja i komunikacije. Za sve Vaše potrebe emitovanja i telekomunikacija odaberite visokokvalitetno satelitsko rešenje, Eutelsat 7A, koje nudi The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved