Encryption Satelitske Usluge Šifrovanja

Cilj medijske kompanije potpuno je isti kao i bilo koji drugi posao - da obezbedi proizvod ili uslugu i ostvari prihod. Ako se beskrupulozne stranke iz mreže bave piraterijom, u suštini varaju sistem na štetu drugih. Pirati su u stanju da iskoriste prednosti medijske usluge bez davanja za razliku od bilo kakve nadoknade. To ne samo da uzrokuje finansijske gubitke za uključenu medijsku kompaniju, već je izuzetno nepravedno prema legitimnim pretplatnicima koji moraju da plate za tu uslugu.

Kako onda možete zaštititi svoje podatke od finansijskog opterećenja i opšte neugodnosti zbog piraterije? The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu da Vam pomognu u tome. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ceni vrednost podataka koje emitujete i radićemo sa Vama na osmišljavanju strategija za odbranu tih informacija. Osoblje kompanije neumorno traži nove i inovativne metode zaštite podataka kako bi bili nekoliko koraka ispred piraterije.

Trenutno je najefikasnija strategija u odbrani satelitskih informacija tehnologija šifrovanja/encription satelitske usluge. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vašem preduzeću da pruže visokokvalitetne usluge šifrovanja koje će biti kamen temeljac za zaštitu podataka. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks osiguraće da Vaše informacije putuju samo tamo gde ste ih Vi usmerili.

Kako funkcioniše šifrovanje/Encription satelitske usluge

Šifrovanje se ponekad naziva i "scrambling", a to je zapravo prilično tačan opis usluge. Usluge šifrovanja The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pružaju nekoliko puteva za kombinovanje Vaših digitalnih podataka tako da pirati koji presreću signal neće biti u stanju da ih dešifruju niti će na njih imati bilo kakav uticaj. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu da koriste svoje usluge šifrovanja kako bi zaštitili Vaše podatke i u dodatku, finansiranje Vaše kompanije.

Opcije šifrovanja

Osoblje The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pružiće Vam personalizovane konsultacije za usluge šifrovanja kako bi tačno utvrdili koje će strategije šifrovanja biti najefikasnije za Vas i Vašu kompaniju. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vam pomoći da zaštitite svoje podatke na način koji neće ometati dugoročne poslovne ciljeve Vaše medijske kompanije.

 

Ugrađena šifrovanja

 

Tehnologije šifrovanja može se ugrađivati direktno u pojedinačni prijemnik signala. Digitalni podaci koji se šalju sa satelita biće u šifrovanom obliku. Bilo koji piratski mediji koji presreću signal neće moći da pristupe podacima u upotrebljivom obliku. Jednostavno će videti besmislenu mešavinu informacija. Ali ako kodirane informacije presreće prijemnik koji sadrži odgovarajuće sigurnosne ključeve i algoritam za dešifrovanje, podaci se mogu dešifrovati. Pretplatnik koji plaća primaocu tada može da pristupi podacima u jasnom formatu.

 

Šifrovanje zasnovano na pametnoj kartici

 

Druga opcija šifrovanja koju pružaju The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su usluge šifrovanja zasnovane na pametnim karticama. Ova opcija koristi kombinaciju grupnih ključeva i pojedinačnih pretplatničkih ključeva programiranih unutar pametnih kartica radi zaštite podataka. Kada se promene usluge ili se dodaju novi pretplatnici u mrežu, emituju se novi grupni ključevi koji sadrže ključ pretplatnika. Samo tačnim upajavanjem grupnog ključa i pojedinačnog pretplatničkog ključa programi će se dešifrovati ili promeniti usluge. Zavisnost tastera pametne kartice i grupnih ključeva otežava piraterizaciju podataka.

 

Zašto izabrati The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

 

Iskustvo

 

Osoblje The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ima veliko iskustvo u svim aspektima satelitskog emitovanja i distribucije, uključujući usluge šifrovanja. Svaki član osoblja ima adekvatno znanje i moći će da odgovori na sva Vaša pitanja o dostupnim uslugama šifrovanja, kako ih implementirati i kako da uključite šifrovanje kao deo šireg plana ili ukupnog uspeha Vaše kompanije.

Predanost

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks smatraju da je svaki kupac važan. Ne samo da će Vam se posvetiti pažnja, već će i naše osoblje prilagoditi sve usluge prema Vašim jedinstvenim zahtevima.

Inovacije

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks svesni su činjenice da hakeri neprestano traže nove metode za krađu satelitskih podataka. Kompanija koristi veliko iskustvo svog osoblja i svoju široku radiodifuznu mrežu kako bi pratila najnovije inovacije u tehnologiji šifrovanja. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pružiće Vašoj kompaniji samo najbolje u uslugama šifrovanja.

 

Pristupačnost

 

Jednostavno zato što Vaša kompanija ima ograničen budžet ne znači da imate pravo na nešto manje od najkvalitetnijih usluga šifrovanja. Podaci male, ali rastuće medijske kompanije jednako su važni kao i podaci velike međunarodne mreže. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pružaju sveobuhvatne usluge šifrovanja i konsultacije o servisiranju po pristupačnoj ceni.

Izgubljeni podaci su izgubljeni novac.

Neka Vam The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pomognu u zaštiti Vaših podataka od piraterije !!!

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved