Usluge Emitovanja

Stvaranje globalne zajednice

Zamislite svet u kojem su svi zamršeno povezani putem složene satelitske mreže. Ova mreža nadmašuje okeane, kontinente i državne granice. Povezuje i služi ljudima bez diskriminacije na osnovu rase, religije ili političkih stavova. To je svet bez granica. Svet ujedinjen. To je takav svet kakav predviđaju The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

 

Kako je sve počelo

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks neverovatnog kvaliteta i posvećenosti brzo se šire i privlače mnogo širu bazu korisnika. U samo 15 godina, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks drastično su se proširile i prisustvovale su gotovo u svim krajevima sveta. Kompanija neumorno radi na tome da pomogne velikim medijskim grupama da dodatno poboljšaju usluge koje nude koristeći najsavremenije digitalne platforme i najsavremeniju medijsku tehnologiju.

Ljudi iza imena

Jedna od glavnih stvari zbog koje se The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks razlikuju od ostalih pružatelja broadcasting satelitskih usluga je izvrsno osoblje. Svi koji su deo porodice The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks posvećeni su misiji kompanije, iskusnoj u satelitskom emitovanju, i odlučni su da pruže odličnu uslugu svakom kupcu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ne samo da žele da ispune sva Vaša očekivanja, već ih žele i nadmašiti. A sve metode su izuzetno isplative da Vam pruže najkvalitetniju uslugu po pristupačnoj ceni.

Šta izdvaja The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

 

Napredna razmišljanja

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks poštuju činjenicu da živimo u svetu koji se stalno menja i koji je sposoban da proizvede novu tehnologiju velikom brzinom. Kompanija se priprema i spremna je za buduće inovacije predviđajući nadolazeće tehnologije. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks posvećuju posebnu pažnju trendovima potreba kupaca i povratnim informacijama kako bi inspirisali nove smernice za satelitsko emitovanje i distribuciju. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks znaju šta Vam treba pre nego što to čak i zatražite.

Saradnički orijentisani

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ne žele da Vam jednostavno pruže uslugu; žele da sarađuju sa Vama i Vašom kompanijom da optimiziraju Vaše emitovanje. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude sveobuhvatne konsolidacijske usluge i radiće sa Vama na stvaranju individualiziranih, strateških poslovnih planova na osnovu Vaših jedinstvenih ciljeva i vizije. Glavne nacionalne i međunarodne medijske kompanije već su izabrale da daju svoje poverenje The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks i kao rezultat toga su postigle veliki uspeh.

Usluge koje pružaju The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

Bez obzira na Vaše posebne potrebe za satelitskim emitovanjem i distribucijom, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vam pružiti specifične usluge koje su Vam potrebne da biste bili uspešni. To uključuje :

Teleport usluge za radio i TV

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks imaju pokrivenost teleport usluga na svih sedam kontinenata. Ova usluga je praktično neusporediva za korisnike koji traže multimedijsko emitovanje i kontinuiranu distribuciju sadržaja. Da bi se osigurao kvalitet usluge, stručnjaci u The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks dostupni su u svako doba da odgovore na sva Vaša pitanja i odgovore na Vaše probleme.

 

Playout usluge

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude čitav spektar opcija za reprodukciju i playout usluge. Vrhunske kvalitetne usluge reprodukcije omogućuju kupcima da distribuiraju medijske programe na međunarodnim platformama. Ako želite da Vaš kanal ima neviđenu izloženost po pristupačnoj ceni, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks mogu Vam pomoći da Vašu viziju pretvorite u stvarnosti.

Encryption usluge

Da bi osigurali da su svi Vaši medijski sadržaji potpuno sigurni, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude mogućnosti šifrovanja koje uključuje ugradnju u pojedinačni prijemnik ili korišćenjem pametne kartice. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks omogućavaju samo medijskim sadržajima da putuju onako kako njihov klijent diktira.

Kašnjenje prenosa

Usluge kašnjenja putem satelitskog prenosa omogućavaju postepenu distribuciju medijskog sadržaja. Ovo pomaže emiterima da upravljaju programima, posebno u okolnostima koje uključuju više vremenskih zona. Više od 300 glavnih međunarodnih i domaćih medijskih kompanija već su otkrile vrhunsko emitovanje dostupno putem The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks.

 

Emitovanje/Broadcasting

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks obećavaju fleksibilnost i razumevanje Vaših potreba za satelitskim emitovanjem. Čak i ako se Vaš zahtev za emitovanje pojavi u poslednjem trenutku, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks biće spremne da sarađuju sa Vama kako bi odgovorili na Vaše jedinstvene potrebe za medijima. A sva rešenja za emitovanje su garantovano isplativa.

Satelitske vesti

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks će biti na sceni i emitovati vesti za Vas koristeći svoje mobilne jedinice za spoljašnje emitovanje i vozila za prikupljanje satelitskih vesti.

3D satelitska distribucija

3D televizijsko emitovanje je uzbudljiva nova medijska granica koja raste iz dana u dan. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pomažu Vam da budete u toku sa ovom inovacijom nudeći svojim klijentima 3D satelitsku distribuciju.

Lista satelitskih emisija i usluga distribucije koje nude The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks se nastavlja i dalje! Potražite web lokaciju za detaljnije informacije o ovim uslugama.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved