Satelit Astra 2F na 28,2 ° Istočno

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ima osoblje obučenih profesionalaca koji ne žele ništa manje od potpunog zadovoljstva kupaca. Oni pružaju visokokvalitetnu digitalnu televiziju i satelitske usluge širom Evrope i Afrike.

 
Pregled

 
28. septembra 2012. godine, u Francuskoj Gvajani ( French Guiana), lansiran je satelit Astra 2F. To je bio prvi od satelita druge generacije sa 28,2 stepena istočno koji je zamenio prethodnike Astre 2A i 2B. Između 2013. i 2014. godine, Astra 2E i 2G će se pridružiti 2F u orbiti.

 
Market

 
The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je znao da su Ujedinjenom Kraljevstvu i Republici Irskoj potrebne digitalna televizija, digitalni radio i svi drugi oblici multimedijskih usluga. Milioni domova imaju mogućnost ove usluge zahvaljujući Astra 2F i ostalim satelitima 28,2 stepena istočno.

 

Astra 2F je takođe platforma za mnoge kanale u zapadnoj Africi. Možete pristupiti internetu u Evropi zahvaljujući Astra 2F sa Ka-band-om. Ka-band nudi izuzetno brzi pristup i protokol preko VoIP interneta.

 

Dug domet Footprint-a

 

Astra 2F pokriva Evropu i Afriku sa 3 Ku-band downlink-a. To omogućava engleskom kanalu da ponudi satelitsku televiziju za maksimalni prijem signala celoj Velikoj Britaniji, Francuskoj, Beneluksu i Irskoj. Delovi Nemačke, Španije i Austrije takođe dobijaju koristi od satelita Astra 2F na 28,2 °.

 

Astra 2F je satelit koji je zategnut i zapadni delovi zemalja imaju ograničenu pokrivenost. Na primer, u Španiji, istočni deo zemlje prima veći signal, dok zapadni deo ima ograničen prijem. U zapadnoj Africi, beam nudi signal onima u južnim delovima zapadne Afrike, Senegalu do Nigerije, pa sve do Demokratske Republike Kongo. Isto se može reći za zapadnu Evropu. Signal dolazi od Francuske do Češke. Austrije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine koje su pokrivene ovim satelitom.

Najbolje cene

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks ne samo da nudi veliku pokrivenost brzim internetom i digitalnom televizijom, već nudi i sve po pristupačnoj ceni. Ovo se odnosi na korisničku službu, podršku i svu tehničku pomoć koja će Vam možda trebati kod satelitskog servisa. Možete verovati nama da ćete imati najbolji izbor kada je reč o broju televizijskih i radio stanica, kao i pokrivenost internetom. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks pruža usluge širom sveta. Na raspolaganju su razne usluge koje nudimo pojedincima, korporacijama i vladinim agencijama. Povoljna cena i kvalitet na jednom mestu.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved