Astra 1N Satelit na 19.2° Istočno

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks predviđa ujedinjenji svet, a zahvaljujući toj činjenici, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks koristi vrhunsku medijsku tehnologiju za pružanje satelitskih usluga sa oznakom profesionalnosti u kvalitetu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je investirao i prodro u sve krajeve zemlje kako bi osigurao da je svaka osoba, svake rase, religije i političkog stava povezana sa najcenjenijom satelitskom uslugom. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks se ponosi pružanjem vrhunskih usluga teleport-a, downlink i uplink satelitske veze, radio i TV satelitske mreže po najpovoljnijim cenama u svakom delu svih sedam kontinenata. Pored toga, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nudi najbolje usluge reprodukcije, enkripcije i odlaganja prenosa u programiranju i prenosu medija na svim međunarodnim platformama.

Jedna od najvećih prednosti satelitskog interneta u odnosu na bilo koji drugi servis je njegova pouzdanost i dostupnost širom zemlje za gotovo sve. Na nekom mestu, to bi mogao biti jedini izbor za internet usluge. To je najbolja usluga posebno za one koji žive u predgrađima ili ruralnom području. Uz usluge The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks, niko ne ostaje u mraku, čak ni oni koji žive u zabačenim delovima provincije. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nudi kristalno čiste usluge 24/7.

 

Satelit Astra 1N na 19,2 ° pruža mogućnost prevashodno za programiranje i prenos vrhunskih usluga emitovanja potrošačke publike u Evropi. Nudimo pokrivanje teleportinga kupcima koji zahtevaju neprekidnu distribuciju sadržaja, usluge reprodukcije kako bi kupcima omogućili globalno izdavanje medijskog programiranja i usluge kašnjenja prenosa da bi pomogli u upravljanju programima kroz više vremenskih zona. Pored toga, pružamo usluge šifrovanja sa potpunom garancijom sigurnosti putem pojedinačnih prijemnika ili pametnih kartica.

Astra 1N na 19,2 ° je jedan od satelita koji je izgradio Astrium (trenutno Airbus odbrana i svemir). Komercijalni servis je ušao krajem 2011. godine. Prvobitno je dizajniran da nudi radio i televizijske usluge u Evropi na poziciji Astre 19,2 °, tačnije na francuskom, španskom i nemačkom tržištu.

Satelit Astra 1N na 19,2 ° ima kapacitet za pružanje tri aktivne radio stanice. Svaki beams ima horizontalnu i vertikalnu polarizaciju kroz tri otiska. Jedan beams pokriva oblasti Velike Britanije i Irske sa prečnikom 45 cm rasprostranjenim po Irskoj, Velikoj Britaniji i na Ostrvima Kanal 1. Severoistočno od Škotske servira prijem prečnika 60cm. Drugi kristalni Panevropski beams opslužuje zapadnu i centralnu Evropu sa prijemnim prečnikom 60 cm širom regiona. Treći beams proširuje signale ka severu sve do Skandinavije, Baltičkih država i Rusije.

Usluge satelitskog interneta The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks posvećene su pružanju punog pristupa Internetu u svim mestima na svetu. Bez obzira da li upravljate kompanijom ili organizacijom koja posluje širom sveta, misija koja je miljama udaljena od zemaljskih usluga, udaljene bolnice ili ustanove, naš satelitski internet za poslovanje je vrhunsko rešenje da Vam ponudimo neograničenu internet vezu i vremenski pristup svim delovima Vašeg poslovanja. Naš moderni satelitski internet pruža usluge idealne za sve internet zahtevne sadržaje kao što su Internet kafeterija, bankarstvo, misije oporavka od katastrofa, učenje na daljinu, pa čak i pomorski prevoz.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved