Astra Satelit 1M na 19,2° Istočno

Astra 1M na 19,2 ° je sjajan primer tipa satelita koji se nude u The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks. Astrom 1M na 19,2 ° upravlja SES S.A., a proizveden je od strane EADS Astrium. Model za satelit bio je Eurostar-3000.

Lansiranje Astre 1M na 19.2 ° dogodilo se 5. novembra 2008. godine iz Baikonur Cosmodrome, smeštenog u Kazakhstanu. Sa lansirnom masom od nešto više od 5.300 kg i raketnim vozilom Proton M, lansiranje je smatrano uspešnim.

U orbiti je Astra 1M na 19,2 ° pruža izuzetnu uslugu koju zaslužujete od The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks. Astra 1M na 19,2 ° ima geostacionarnu orbitu sa perigejem od 35 804 km i apogejem od 35 852 km. Nagib orbite je 0,14 stepena.

Na satelitu Astra 1M na 19,2 ° nalazi se 36 visokokvalitetnih Ku-band transpondera. Ovi transponderi se koriste za pružanje izvanredne usluge koja Vam je potrebna tokom većeg vremena.

Dva beams-a Ku-band nalaze se na Astra 1M na 19,2 °. Ovi beams su Ku-band European Beam i Ku-band Vide Beam. Oba beams-a su aktivna.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je u mogućnosti da podržava prenose širom sveta putem svojih različitih satelita. Astra 1M na 19.2 ° ima mogućnosti da pruža usluge u delovima Severne Afrike, Bliskog Istoka i skoro cele Evrope.

Sa televizijskim uslugama Astre 1M na 19,2 °, kao i radio, internet i još mnogo vrsta usluga, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je u mogućnosti da pruži usluge koje su Vam potrebne za posao koji vodite.

Kada koristite satelite poput Astre 1M na 19,2 ° , potrebna Vam je snažna podrška. Pored odličnih usluga koje ćete dobiti, dobićete i podršku za bilo koja pitanja koja imate. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks će se usredsrediti na sve Vaše zahteve za podršku sa rešenjima koja su usmerena na Vaše poslovanje.

Kada uslugu preko Astre 1M dobijete na 19,2 °, takođe možete očekivati da ćete dobiti uslugu po niskim cenama koje se dobro uklapaju u vaš budžet. Naš primarni cilj je da Vam pružimo odličnu uslugu. Vaše poslovanje i Vaš budžet su sigurni kod nas.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved