Arabsat Badr 5 Satelit na 26,0° Istočno

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nudi niz usluga putem satelita Badr 5 na 26.0 °, lansiranog iz kosmodrona Baikonur (Baikonur Cosmodrone) u Kazakhstanu 3. juna 2010. Sa očekivanim životnim vekom od 15 godina, satelit Badr 5 na 26.0 ° nudi niz mogućnosti. Dizajniran je kao rezervna kopija u orbiti za Badr 4 i 6, istovremeno pružajući pokrivenost televizijskim uslugama širom dela Bliskog Istoka i Severne Afrike, jer služi medijskim potrebama više od 130 miliona ljudi.

Pored toga, Badr 5 na 26,0 °, postavljen u GEO orbitu, očekuje se da će ispuniti kompletnu misiju poput podržavanja proširenih HD-TV usluga i kroz razvoj sve većeg spektra mogućnosti, uključujući ulogu u novim interaktivnim televizijskim uslugama.

Ovaj satelit 5. generacije sadrži 56 aktivnih transpondera u Ku-band i Ka-band. Ovi transponderi su dragulji u kruni ovog satelita za postizanje odličnih mogućnosti TV prenosa.

Zapravo, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je veoma zadovoljan performansama ove pouzdane komunikacijske jedinice i očekuje da će satelit nastaviti da ispunjava zahteve kupaca na rastućem tržištu direktnih kućnih usluga daleko ispred očekivanog 15-godišnjeg životnog veka.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks stoji na čelu inovativnih dizajnerskih rešenja u polju brze, visokotehnološke satelitske komunikacije, a ove inovacije dizajnirane su tako da naši klijenti drže korak ispred konkurencije.

Profesionalci u The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su stručnjaci koji pružaju vrhunske komunikacijske usluge "ključ u ruke", a stalne konsultantske usluge garantuju da nikad nećete biti sami kada je reč o postavljanju, korišćenju ili proširenju vaših visokotehnoloških potreba. Koristeći jedinstvene veština zaposlenih u The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks, mogu da pruže pomoć emiterima da identifikuju ciljeve istovremeno pružajući strateški pravac koji će udovoljiti poslovnim ciljevima, potrebama i prioritetima kupaca.

Reputacija The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks visoka je koliko i sateliti koji se koriste u orbiti. Kao rezultat ovog zvezdanog stanja u industriji, oni su bili prvi izbor za velike međunarodne medijske kuće kako bi pružili inovativne načine koja bi im pomogla da profitiraju i prošire svoje poslovanje naprednim tehnološkim mogućnostima.

 

Uz potrebnu opremu, stručnost, odnose u industriji i osoblje za posao, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks  je posvećen pružanju kreativnih rešenja koja su fleksibilna i isplativa za kupce.

Bez obzira na to gde treba da se nalazi Vaša satelitska pokrivenost ili strateški kurs koji je Vaša kompanija zacrtala za budućnost, velike su šanse da The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks već ima rešenje koje je dokazani model uspeha. Poverite svoje satelitske potrebe priznatim stručnjacima na tom polju u The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks i posmatrajte kako medijske kompanije rastu sa svojim kvalifikovanim, korisnim i ljubaznim osobljem pored Vas.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved