ABS 3A Satelit na 3.0° Zapadno

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks zna da se morate osloniti na satelite kojima možete verovati, koji su izgrađeni ne samo izvanrednim dizajnom, već i vrhunskom kvalitetom. ABS 3A je komunikacijski satelit koji pruža širok spektar usluga kao što su TV, mobilne i pomorske usluge. Upravlja satelitom Asia Broadcast Satellite koji pruža širok spektar pokrivenosti širom sveta, uključujući Ameriku, Bliski Istok i Afriku. Pored toga, prvi je komercijalni satelit koji koristi tehnologiju električnog pokretanja, što osigurava značajne uštede na težini.

Satelit ABS 3A smešten je na 3 ° zapadno i pokriva Ameriku, Evropu, Afriku i Bliski Istok. Zamjenjuje ABS 3 satelit lansiran 1997. kako bi se osigurao kontinuitet usluga i proširile mogućnosti koje pruža u ovom strateškom položaju u Geostacionarnoj orbiti. Svemirska letelica isporučuje tri C-band i četiri područja pokrivanja Ku-Band-a.

Kada su u pitanju sateliti, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks bira samo najbolje satelite koji će služiti potrebama naših kupaca. Dizajniran i proizveden od strane Boeinga, ABS-3A lansiran je u martu 2015. na raketu SpaceX Falcon 9. Sa pogonom isključivo pomoću pogonske tehnologije sa električnim pogonom, satelit koristi ugrađene potisnike za umetanje geostacionarne orbite i održavanje stanica. ABS-3A koristi kombinaciju tri C-band i četiri Ku-banda-a koji pružaju pokrivenost širom sveta, uključujući Evropu, Ameriku, Bliski Istok i Afriku.

 

Bez obzira da li vodite kompaniju ili tražite uslugu za svoj dom, nama ste važni kao klijenti. Znamo da su Vam potrebni sateliti na koje se možete osloniti. Znamo da su Vam potrebni sateliti bez prekida. Što je još važnije, znamo da su Vam potrebni sateliti sa širokim rasponom pokrivanja. Pokriva celu Južnu Ameriku, Karibe, delove Kube i Floride, te Sjedinjene Države i Kanadsku istočnu obalu. EVropskI beam pokriva celi kontinent, uključujući severne regije, a takođe pokriva deo Bliskog Istoka, Avganistana i Pakistana, kao i Grenland i Istočna Kanada.  SAF Beam pokriva severni deo Afrike, Bliski Istok i dalje Istok, Iran, Pakistan i AVganistan. SAF Beam pokriva južni deo Afrike, isključujući Madagaskar.

 

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je uveren u kvalitet ugrađenih materijala ovog satelita. ABS-3A opremljen je sa ukupno 24 aktivna C-band transpondera koji rade na opsegu od 72 MHz i frekvencijskom rasponu od 5.850 do 6.425 GHz za Uplink vezu i 3.625 do 4.200 GHz za Downlink vezu. Transponderi C-band koriste putujuća talasna pojačala koji rade na snazi ​​od 70 W. Ku-band korisni teret sastoji se od 24 aktivna transpondera koji takođe rade na propusnoj širini od 72MHz. Uplink koristi frekvencijske dometa od 13.750 do 14.750 i 11.450 do 11.700 GHz, dok se Downlink linija vrši na frekvencijama 10.700-11.200 i 12.500-12.750.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks garantujemo gledaocima, slušaocima i širokopojasnim korisnicima besprekorne i visokokvalitetne usluge koje u svakom trenutku podržava najbolji tim profesionalaca.

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved