Vaš posao, Vaša pravila.

Dobrodošli u The eXpert Group kojom upravljaja Reliable Solution Services. Naš osnovni cilj u svim poslovnim odlukama je da postignemo visok nivo zadovoljnih kupaca sa svim onim što pružamo. Ovaj jednostavan, ali efikasan pristup pokreće naš rast od otvaranja 1999. godine i nastaviće to činiti godinama koje nam dolaze. Pregledajte naš web sajt da biste otkrili o čemu se sve radi.

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services otvorila je svoja vrata 1999. godine i od tada u svetu pruža sjajne proizvode i usluge. Ono što nas izdvaja od ostalih je naša sposobnost da prilagodimo svoju ponudu prema potrebama kupaca, kao i naš fantastičan tim stručnjaka. 

Reliable Solution Services d.o.o.

Delatnost: Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Matični broj: 21462942

Poreski broj: 111326782

Tekući račun: RSD

Raiffeisen Banka a.d. Beograd, Srbija

Resavska 3, 11000 Beograd, Srbija

265-6080310000489-66

Devizni račun: EUR

Raiffeisen Banka a.d. Beograd, Srbija

Resavska 3, 11000 Beograd, Srbija

IBAN: RS:35265100000022459334

SWIFT: RZBSRSBG

 

Plaćanje kreditnom karticom:

Kreditne kartice su jedan od najčešćih i najpopularnijih načina za potrošače koji vrše kupovinu putem interneta. To omogućava milionima korisnika širom sveta da kupuju koristeći brendirane kreditne kartice. Podržavaju se sledeće multinacionalne finansijske korporacije:

Visa Kartica

Master Kartica

Maestro Kartica

American Express Kartica

PayPal

Dina Kartica

Živimo u izazovnom i zahtevnom vremenu u svetu koji se brzo menja. Na konkurentnim tržištima, The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services radi na tome da kupci budu korak ispred konkurencije.

 

Pored raznovrsnih usluga koje nudi The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services, naš tim radi na tome da svoja rešenja u budućnosti dokaže istraživanjem budućih potreba kupaca i nadolazećih tehnologija.


Kao kompanija koja pruža kompletnu uslugu i koja nudi kompletna rešenja "ključ u ruke" u oblasti medija, marketinga, telekomunikacija, WEB-a i radiodifuzne industrije, tim The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services želi da pomogne kupcima u bilo kojoj fazi njihove poslovne strategije da pruže praktična sredstva za vođenje poslovanja.

Istovremeno, The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services Vam može pružiti opsežne konsultantske usluge, pomažući emiterima da formulišu ciljeve i pripreme strateške planove zasnovane na poslovnim prioritetima, ciljevima i potrebama.

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services poseduje potrebnu opremu i profesionalni tim čiji je zadatak da podrži rast poslovanja kupaca. Glavne međunarodne i domaće medijske kompanije odabrale su The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services za inovativne potrebe u vezi sa novim medijima.

Iskustva kupaca dokazuju da je The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services inovator u industriji u oblasti novih medija koja imaju dokazana kreativna, fleksibilna i isplativa rešenja.

 

Naše vrednosti-rezime

 

 • Mi govorimo i razmišljamo pozitivno i podržavajuće;

 • Mi volimo uspeh;

 • Mi postižemo rezultate i slavimo ih;

 • Mi imamo stav „mogu“ i strastven nagon da posao bude obavljen;

 • Mi nikada ne podcenjujemo svoju konkurenciju;

 • Mi smo lično posvećeni stalnom unapređenju i ne ustručavamo se menjati ako je potrebno

 • Mi smo društveno odgovorna i progresivna kompanija;

 • Mi delimo naše ciljeve i ideje sa kupcima.

 

Ako želite da budete korak ispred drugih, obratite se The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services i budite u toku i deo našeg brzog, zahtevnog i promenjivog sveta.

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services čine stručnjaci sa iskustvom u tehničkom inženjeringu, konsaltingu, prodaji, obuci, dizajnu, web-u, programiranju, marketingu i odnosima sa javnošću, koji vode poslovanje na više od 10 stranih jezika širom sveta.

U kompaniji The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services cenimo naše zaposlene jer znamo da naš zajednički uspeh zavisi od njih. Podržavamo naše osoblje nudeći mogućnosti obuke i razvoja. Kompanija ima kancelarije u raznim zemljama širom sveta. The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services spaja i poštuje različite kulture i profesije.

 

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services vode mladi profesionalci sa bogatim iskustvom u različitim oblastima poslovanja.

Ako želite najbolji tim koji radi sa Vama kontaktirajte The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services.

 

Razumemo Vaše potrebe !!!

 

Mi smo The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services; Kao globalna medijska grupa, naš osnovni cilj je ponuditi emitovane emisije globalnoj publici.


Pouzdanost


The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services, specijalizovani smo za sigurnu, brzu i pouzdanu komunikaciju. Naš cilj je da isporučimo komunikaciju i sadržaj našim kupcima širom sveta. Naša tajna uspeha je da kombinaciju emitovanje sa zemalje i satelitsko emitovanje i koristimo kao strategiju za sigurno, brzo i globalno distribuiranje emisija. Naše usluge održavamo na različitim digitalnim platformama širom sveta.

Ponosni smo na pružanje usluga našim cenjenim kupcima na osnovu tri osnovne vrednosti:

 • Posvećenost

 • Inovacije

 • Kompetentnost

 • Sticanje kontrole

 

 

Ovo su izazovna vremena. Svetska tržišta se neprestano menjaju. Naša misija je da pomognemo našim kupcima u sticanju kontrole nad emitovanom tehnologijom. Na raspolaganju su nam stručnjaci za satelitsku komunikacijsku tehnologiju koji će Vas voditi kroz postupak početka rada sa našim uslugama.

Nudimo kvalitetne emisije

Naši prenosi se isporučuju u originalnom kvalitetu na siguran i ekonomičan način. Mi nudimo digitalnu kompresiju signala našim emiterima što može omogućiti da prenosi budu pristupačniji. Pored toga, programiranje se može isporučiti putem satelita, za prenos uživo ili odložen prenos. Najbolje od svega je to što se isti sadržaj može istovremeno emitovati na više područja.

 

Nudimo sveobuhvatan set usluga

 

 • Teleport

 • Uplink i Downlink Globalni objekti za distribuciju

 • Fiber Points of Presence (POPs)

 • Radna snaga

 

Posedujemo radnu snagu i stručnost koja je potrebna da biste postavili Vaše usluge.

 

Bezbednost

Možemo osigurati da naši paketi i usluge zadovoljavaju potrebe Vašeg poslovanja.

 

Posvećeno osoblje

Naše osoblje sastoji se od pojedinaca različitog porekla. Pored toga, naši zaposleni govore više od 10 jezika i shvatamo važnost sposobnosti efikasne komunikacije.

Iskustvo

Imamo veliko iskustvo u industriji satelitskih komunikacija. Članovi našeg tima su visoko kvalifikovani pojedinci koji su obučeni da Vam ponude najsavremenija tehnološka rešenja za najbolji kvalitet usluge.

 

Opcije

Našim kupcima možemo ponuditi razne mogućnosti kanala i sadržaja, kao i uslužno povezivanje, pakovanje, video na zahtev, plaćanje po emitovanju, elektronske programske vodiče, kanale za pregled, kupovinu u kući, interaktivno naručivanje i oglašavanje.

 

Uspostavljene strategije

Naša svrha je da Vam pomognemo da dostavite svoju poruku globalnoj publici. Mi ćemo Vam ponuditi najbolje odgovarajuće, najisplativije rešenje za Vaše poslovne potrebe i neće Vam biti žao zbog toga. Naša usluga je najbolja i najopsežnija. Trudimo se da služimo našim klijentima u najboljem redu pomoću ustaljenih strategija koje smo zacrtali.

Mi Vam možemo pomoći oko Vaših satelitskih potreba.

Radujemo se Vašem odgovoru.

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services brza, pouzdana i sigurna komunikacija.

Ako tražite pouzdane i kompletne satelitske usluge uplink veze, čin pretraživanja može Vam oduzeti novac i vreme poslovnog napora. Pored toga, korišćenje uplink usluga jednog dobavljača i drugih usluga drugog mogu prouzrokovati značajne administrativne glavobolje. Možemo Vam pomoći za brzu i sigurnu komunikaciju.

Naš servis i kvalitet-vrhunska usluga


Naš kvalitet uplink veze sa satelitom je bez premca. Pružamo satelitske veze i sveobuhvatne usluge uplink veze. Mi smo na čelu naše industrije i tehnologije koja stoji iza nje. Značajna poboljšanja u industriji pružala su brojne mogućnosti pojedincima i kompanijama da od njih imaju koristi. Svojim klijentima možemo pružiti sveobuhvatna rešenja za različite zahteve za uplink vezu, uključujući korporativne, sportske, zabavne i informativne događaje.

Imamo tehnologiju koja ide u korak sa svetom

Pružamo tehničko iskustvo, kvalitetne objekte i najpouzdaniji svemirski segment za satelitsku distribuciju uplink veze. Imamo osoblje satelitskih i poslovnih profesionalaca koji mogu pomoći našim klijentima u razvoju najbolje strategije za maksimalni povrat ulaganja za provajdere sadržaja i emitere koji treba da dosegnu svoju publiku. Razumemo vrednost pružanja kvalifikovane, kompletne podrške za operacije.

 

Mi smo lideri na području Uplink usluga

 

Mi smo lider među satelitskim provajderima. Kombinujemo inženjering, sisteme i usluge kako bismo ponudili našim klijentima pouzdana i kompletna satelitska rešenja. Ako Vaše potrebe uključuju opremu za satelitsku vezu, možemo Vam je dostaviti. Ako Vaše rešenje zahteva uplink usluge, mi smo u mogućnosti da ih pružimo. Za naše klijente isporučujemo rešenja zasnovana na pouzdanoj opremi i uslugama satelitske veze.

Svesni smo razvijanja tehnoloških potreba

Svesni smo neprestanih promena tehnoloških potreba i posvećeni smo praćenju najnovijih poslovnih trendova i pokazatelja kako bismo svim našim klijentima omogućili uštedu troškova, kompetentne savete za njihove uplink usluge. Naša stručnost je dragocena za emitovanje organizacija, ali i drugih entiteta. TV stanice, radio stanice, univerziteti, fakulteti, verske organizacije, vlada i privatne satelitske mreže mogu imati koristi od naših stručnih usluga za uspostavljanje veze.

Izaberite nas za svoje Uplink usluge

Izaberite nas za Vaše uplink rešenje. Pružamo globalne sveobuhvatne usluge distribucije za stalno rastuću radiodifuznu industriju. Integrišemo prenosne kapacitete kako bismo mogli ponuditi našim klijentima fleksibilnu i visokokvalitetnu uslugu distribucije za sve dobavljače sadržaja.

 

Naši klijenti biraju nas za svoje usluge uskog pristupa zbog našeg znanja, kompetentnosti i posvećenosti pružanju odlične usluge. Mi smo tu sa svojim klijentima kroz svaki korak procesa.

Možemo ponuditi kompetentne savete, inovativna rešenja i konkurentske strategije koje mogu da postave naše klijente tamo gde žele da budu, na samom vrhu tehnologije satelitske distribucije.

 

Ponosni smo na nivo usluge koji pružamo našim klijentima. Blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo razvili paket usluga dizajniran tako da odgovara njihovim individualnim potrebama za uplink usluge. Ako želite pomoć u vezi sa Vašim potrebama uplink veze, kontaktirajte nas još danas. Uvek smo tu da Vam rado pomognemo.

 
 

Usluge

Reliable Solution Services
>Uskoro<
Business Services
Expat Services
Zaštita Intelektualne Svojine
The eXpert Jukebox
Trademarks & Copyrights
Video i Audio Produkcija
Globalni DID i VoIP Brojevi >BETA<
Globalne Satelitske i Fiber Usluge
Virtualno Poštansko Sanduče >BETA<
Media, Marketing, PR & Web Usluge
Show More
 

Klijenti i Partneri

Show More
 

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services

Korištenjem naše web stranice prihvatate odredbe

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services.

Legalne informacije su dostupne isključivo na engleskom jeziku zbog medjunarodnih obaveza i regulativa kao i propisa po Ustavu Republike Srbije.

Hvala na razumevanju.

 

KONTAKT

The eXclusive Group kojom upravlja Reliable Solution Services se zalaže da zadovolji

Vaše potrebe za sva pitanja, komentare ili posebne zahteve?

​Voleli bismo da nam se obratite, zato ne oklevajte da nas kontaktirate već danas.