3D Satelitska Distribucija

Oduševite svoje gledaoce gledanjem 3D televizije

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su na čelu tehnologije gde 3D televizija postaje stvarnost jer ova nova inovacija ide ogromnim koracima unapred.

Iskustvo gledanja 3D televizije dobija sve više na značaju. Proizvođači, emiteri, kreatori sadržaja i stručnjaci za kodiranje aktivno rade na razvoju 3D rešenja za gledanje televizije.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks je posvećen tome da Vam omogući da ovo postane stvarnost za Vašu stanicu.

3D TV ima mogućnost otvaranja mnogih uzbudljivih i profitabilnih mogućnosti za televizijske operatere i televizijske stanice koje plaćaju emitovanje. Ova tehnologija daje veliku korist filmskoj industriji koja se već polako kreće ka digitalizaciji.

Koristeći standardne tehnike kodiranja, naša organizacija uključuje tradicionalnu tehnologiju satelitske modulacije s MPEG-4 u multipleks dva toka gledanja. Jedan od ovih tokova snima se sa leve strane, dok se drugi tok snima sa desne strane. Ovaj kombinovani signal se zatim prenosi na potrošački HDTV, a zatim ga prima televizijski monitor koji je opremljen integrisanim dekoderom.

Sposobnosti prenosa za reprodukciju visoke rezolucije (HD)

Nije važno je li Vaša stanica fokusirana na redovno programiranje HD televizije ili povremenu upotrebu, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks poseduju tehnologiju i znanje koje će Vam pomoći u kreiranju i isporuci HD sadržaja za Vašu stanicu.

HD je potreban za zabavni i sportski program. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks vodeće su lideri u našoj oblasti. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude sveobuhvatan set HD Playout usluga kao i specijalizovane mogućnosti prenosa. To uključuje 12 tokova istovremeno koji isporučuju multipleksiranje, šifrovanje, dekodiranje i kodiranje prenosa.

Naše usluge HD prenosa omogućuju Vam i umetanje više jezika u protoke neposredno pre ponovnog slanja i distribucije stream-ova. Uključena je konverzija u HD i standardnu definiciju.

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks nude kompletnu HD teleportaciju.

Proizvodnja spoljne emisije i emitovanje vesti visoke rezolucije

 

Naša HD oprema je sveobuhvatna i naše jedinice mogu Vam pružiti najnovija tehnološka dostignuća i ako to upotpunite s našom pogodnošću i svestranošću, otkrićete prednosti naših efikasnih mogućnosti emitovanja.

Usluge 3D prenosa

The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks napredne 3D digitalne usluge brzo rastu. The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks su broj jedan, a nijedna druga kompanija ne nudi usluge koje mogu da se porede sa našim. Naši stručnjaci imaju veliko iskustvo u prenošenju 3D signala najviše rezolucije za posebne emisije, programiranje, sport i muziku televizijskim gledaocima. Kako ova tehnologija i dalje napreduje, The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks će i dalje biti na prvom mestu u pružanju gledateljima usluge sa najvećom rezolucijom.

Potrošači zahtevaju usluge 3D prenosa jer shvataju koliko ova tehnologija transformiše iskustvo gledanja televizije. Vaša stanica takođe može iskoristiti prednosti ove tehnologije koja se razvija.

Slobodno nam se obratite za više informacija o ovoj uzbudljivoj i inovativnoj prilici da dobijete više gledalaca i povećate profitabilnost svoje stanice dodavanjem mogućnosti 3D pregleda u svoj programski raspored. Gledaoci računaju na Vas zbog ugodnijeg i zabavnijeg iskustva gledanja televizije. Zašto da čekate, iskoristite svoju šansu?

​The Global eXclusive Satellite Telecommunication Services & Fiber Optic Networks Inc.

8605 Santa Monica Blvd, West Hollywood, CA 90069, United States of America
© 1999 - 2020, All Rights Reserved